nlc.hu
Sztárok
Még mindig pereskedik Pécsi Ildikó fia és exneje

Még mindig pereskedik Pécsi Ildikó fia és exneje, ez hazánk leghosszabb sztárválása

Egy évtizede Szűcs Csaba és Pártos Csilla jogvitájától hangos a sajtó.

A közel négy évvel ezelőtt elhunyt színésznő, Pécsi Ildikó és a néhai olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos fia sokáig hallgatott, most mégis megtörte a csendet, és őszintén vallott arról, hányadán állnak a volt feleségével. Szűcs Csaba szerint mindenkinek jobb lenne, ha kulturáltan megegyeznének Pártos Csillával. Elmondása szerint ők ketten még mindig nem beszélnek. A perben álló egykori sztárpár egy évtizede képtelenek megegyezni a tetemes közös vagyonon, marakodásuk pedig mindkettőjük életére rányomta a bélyegét – írja a Story magazin.

Képtelen megegyezni Pártos Csilla (fotó: Fotócentrál) és Szűcs Csaba (Forrás: Kiskegyed podcast) 

Képtelen megegyezni Pártos Csilla (fotó: Fotócentrál) és Szűcs Csaba (Forrás: Kiskegyed podcast) 

“Sajnos nem beszélünk. Még mindig benne vagyunk a vagyonmegosztási perben. (…) Szeretném lezárni a lelkemben ezt az egészet, és szerintem a másik fél sem bánná már” – mondta el Pécsi Ildikó fia, akinek Csillával közös egykori otthonát, a per fő tárgyát képező budapesti ingatlant jelenleg a közös fiuk, a 26 éves Csaba lakja, ám az édesapa a ház értékesítésében látja a megoldást. “Szerintem így lehetne majd ezt kulturáltan lezárni és rendezni” – fűzte hozzá.

Exe, Pártos Csilla már jó ideje tartja magát a némasági fogadalmához. Utoljára 3 évvel ezelőtt adott hírt magáról, azóta teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, és sem peres ügyéről, sem pedig magánéletéről nem kíván beszámolni.

A már egy évtizede húzódó bírósági ügy amúgy nem csak a volt házasok lelki nyugalmára nyomta rá a bélyegét. A zajos jogvita Csaba szülei, Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos életét, egészségét is megkeserítette.

Egyébként az 53 éves üzletember jelenleg boldogan él a második feleségével, Zsuzsannával és a házasságukból született gyermekükkel, a most 6 hatéves Zsomborral.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Még mindig pereskedik Pécsi Ildikó fia és exneje, ez hazánk leghosszabb sztárválása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top