nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikóék újra bíróságon

Mégsincs vége Pécsi Ildikóék családi háborújának

Bár Szűcs Lajos temetésén úgy tűnt, kibékül Pécsi Ildikó és unokája, mégis újabb tárgyalási nap közeledik.

Kevés szomorúbb dolog van annál, mint amikor családtagok néznek szembe egymással egy bírósági tárgyalóteremben. Pécsi Ildikó és unokája, ifjabb Szűcs Csaba, valamint menye, Pártos Csilla számtalanszor átélhették már ezt az elmúlt évek során.

Aztán Szűcs Lajos búcsúztatójakor úgy tűnt, megtörni látszik végre a jég unoka és nagymama között. A temetésen hosszú évek után először ölelte meg egymást nagymama és unokája, sőt, nemrégiben együtt is látogattak ki a sírhoz.

A Borsnak a család egyik barátja azt mondta, Pártos Csilla is szorít azért, hogy rendeződjön a viszony Csabi és a művésznő között, hiszen a gyász időszakát is mindenkinek megkönnyítené, ha közösen vinnék a terhet.

Csakhogy a lap információi szerint szeptember elején ismét bíróságon találkoznak majd egymással, ugyanis még nem jelezték, hogy elállnának a pertől. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje elmondta, a színésznő az alperes, neki mindenképp meg kell jelennie a bíróságon vagy képviseltetnie kell magát. Pártos Csilla és fia egyelőre nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben.

Fejezetek Pécsi Ildikóék szomorú történetéből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top