nlc.hu
Sztárok

Szűcs Csaba nyilatkozata

Szűcs Csaba nem érez bűntudatot, miközben Pécsi Ildikóék belebetegedtek a válásába

Szűcs Csaba egyáltalán nem tartozik azok közé, akik gyakran nyilatkoznak, pedig Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fiának bőven van miről mesélnie.

Szűcs Csaba őszintén vallott a szüleivel való viszonyáról. Mint mondja, csak később döbbent rá, hogy anyukája és apukája egy igazi sztárpár, annak minden előnyével és hátrányával.

Később azért volt konfliktus közte és édesanyja között, mert nem tudta megakadályozni, hogy a színésznő ne nyilatkozzon a médiának a családban tomboló viszályokról – írja a Bors.

Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia

Fotó: Gálos Mihály Samu/Fotocentral

„Tudod, mekkora csata volt. Azt mondta édesanyám, hogy nem védem meg őt. Én úgy éltem meg, hogy én következetesen tartani szeretném magam ahhoz, amihez most is tartom magam, hogy ez két embernek a válópere, Szűcs Csabáé és Pártos Csilláé. Én nem nyilatkoztam, de édesanyám azt mondta, nyilatkozzak, védjem meg őt. Nem fogadta el tőlem azt, hogy nincs mit magyaráznunk ebben a történetben, én ezt betartottam, ő nem tartotta be… Nem hiszem, hogy nekem Pécsi Ildikót védenem kellett volna. Bűntudatot nem érzek, még akkor sem, ha ebbe az egészbe ők belebetegedtek. Ne értse félre senki, de semmi olyat nem tettem, amivel ezt okoztam volna a szüleimnek” – mondta Szűcs Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top