nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó fia az édesanyjával való kapcsolatáról

Mostanáig hallgattak erről: Pécsi Ildikó a fiával sem volt hajlandó szóba állni

Először beszélt a szenvedéseiről Szűcs Csaba.

A Pécsi Ildikó életéről szóló könyv, az Úgy ahogy volt – L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia írta – a legendás művésznő élettörténetét dolgozza fel. A kötet gödöllői bemutatóján Pécsi Ildikó vér szerinti fia, Szűcs Csaba is részt vett, aki először beszélt arról, hogy az édesanyja hosszú ideig nem állt vele szóba – írja a Story magazin.

Pécsi Ildikó

Pécsi Ildikó ravatala Gödöllőn, a Művészetek Háza színháztermében, ahol tisztelői végső búcsút vehettek a művésznőtől 2020. december 19-én — Fotó: MTI/Kovács Attila

Mint a könyvből kiderül, az utolsó évekből néhány úgy telt, hogy Csaba és édesanyja eltávolodtak egymástól. Pécsi Ildikó válófélben lévő menyével való csatározásaival voltak tele a címlapok és az internetes híroldalak, ez pedig sok békétlenséget szült.

„Édesanyám nagyon rossz éveket élt meg emiatt. Ez töltötte ki a mindennapjait. Mondtam neki, hogy ne nyilatkozzon, és ez majdnem végérvényesen tönkre is tette a kapcsolatunkat. Jelentős idő volt, amikor édesapámmal a helyi áruháznál találkoztam, mert a feszültséget megpróbáltuk csökkenteni, és nem mentem az édesanyámhoz. Azt mondta, nem hajlandó velem beszélni, mert nem védem meg őt az újságokban. Nagy kár volt a végéért, mert így van egy kicsi árnyék az életművén, aminek nem kellene ott lennie” – mesélte Szűcs Csaba, hozzátéve: szerencsére a történet boldog befejezést kapott.

„Lett egy csodálatos feleségem és egy gyönyörű kisfiam a csodálatos nagyfiam mellé, és ebben a pillanatban minden megváltozott. Anyu imádta a feleségemet, Zsuzsit és az unokáját, Zsombort” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top