Sztárok

Életet mentett koncertjén a One Direction énekese

Emberségből jelesre vizsgázott Harry Styles, a One Direction frontembere, abbahagyta ugyanis a zenélést, mikor meglátta, hogy egy nő a közönségből pánikrohamot kapott.

Harry Styles, a One Direction frontembere éppen a Just a little bit of your heart című számot játszotta a londoni Evintim Apollonban, amikor észrevette, hogy az egyik rajongója rosszul lett. Mint utóbb kiderült, a nő súlyos pánikrohamot kapott – írja az Origo.

Styles rögtön abbahagyta a zenélést, és megkérte a nő körül állókat, hogy segítsék fel, és adjanak neki több helyet. Az egészségügyi személyzet rövid idő múlva a nézők között volt, és ellátták a nőt.

Később a nő Twitteren megköszönte a segítséget. Azt is elárulta, hogy ez volt eddig élete legrosszabb pánikrohama, még az orvosok is meglepődtek, milyen rossz állapotban volt. Egyedül arra emlékszik, hogy Harry őt nézi.

Azt írta, hálás a zenésznek, hogy ilyen tiszta szívű, és a körülötte állóknak is megköszönte, hogy segítettek neki. A rosszulléte miatt lemaradt ugyan a koncert nagy részéről, de ezt rövidesen bepótolja, ugyanis már megvette a jegyeket az együttes második londoni koncertjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top