Sztárok

Kevin Spacey apja jelenlétében zaklatta Richard Dreyfuss fiát

Harry Dreyfuss, aki a zaklatás idején mindössze 18 éves volt, minderről egy most közzétett írásban vall. Bevallotta, egész mostanáig nem hitte, hogy erről lehetséges lenne komolyan beszélni.

Kevin Spacey-t a közelmúltban először Anthony Rapp vádolta meg szexuális zaklatással: a színész azt mondta, 14 éves volt, mikor Spacey molesztálta őt. Spacey azonnal reagált a vádakra, részeg botlásnak nevezte a dolgot, bocsánatot kért, majd bejelentette, hogy meleg. Azóta még öten jelentkeztek hasonló vádakkal, sőt, a Netflix nyolc munkatársa is megerősítette a dolgot, mire a netes filmcsatorna minden kapcsolatot megszüntetett a színésszel.

A zaklatási botrány azonban nem ért véget: most Harry Dreyfuss, a szintén színész Richard Dreyfuss fia jelentetett meg írást a Buzzfeeden, amelyből kiderül, Spacey őt is zaklatta, mikor 18 éves volt. Harry azt írja, Spacey-vel akkor találkozott először, mikor az Old Vic Theaterben rendezte az apját. Hozzátette, az első találkozójukkor a sztár hihetetlenül kedves volt vele, öleléssel köszöntötte.

A zaklatásra egy próba közben került sor, mikor a szobában jelen volt Harry édesapja is. A fiú azt írja, Spacey túlságosan közel ült hozzá, és rátette a combjára a kezét. Erre ő felállt, átment a kanapé másik szélére, de Spacey követte, és egészen szorosan mellé ült. A fiú azt írja, apja mindebből semmit nem vett észre, annyira belemerült a szövegkönyvbe.

Leültem, és a lábamra helyeztem a kezem, jelezve, hogy az az én territóriumom” – írja Harry, majd hozzáteszi, Spacey-t ez sem tartotta vissza, és beleerőltette a kezét a keze és a combja közé. „Centiméterről centiméterre feljebb csúsztatta a kezét a combomon, mígnem egészen a kezében voltam.” Harry azt mondja, nem csinált botrányt, mert félt, hogy ezzel veszélyezteti apja karrierjét.

A fiú az esetet követően sokáig apjának sem merte elmesélni a történteket: csak bulikban mondta el, hogy a többiek jót nevessenek rajta, ám most úgy érezte, nyilvánosságra kell hoznia. „Kevin Spacey egy szexuális ragadozó. Mégis, mindeddig nem gondoltam, hogy lehetséges lenne erről komolyan beszélni.

A cikk kapcsán megszólalt Richard Dreyfuss, aki azt mondja, hihetetlenül büszke fiára, és reagált Spacey ügyvédje is, aki azt mondta, a sztár abszolút tagadja a vádakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top