Sztárok

Brian May magyar színészeket csodál

Hétvégén Budapesten koncertezett a Queen. A zenészek már korábban megérkeztek, Brian May még arra is szánt időt, hogy meglátogassa a We Will Rock You társulatát – csodálattal nyilatkozott a darabról.

A Queen egyik legendás tagja, Brian May lepte meg a pénteki próbán a We Will Rock You musical társulatát. Az együttes világhírű gitárosa rendkívül közvetlen és kedves volt a jelen lévő alkotókkal és a fiatal színészekkel, akiket teljesen lenyűgözött a váratlan látogató. Brian May a Queen budapesti koncertje előtt érkezett Budapestre, csodálattal nyilatkozott a tehetséges előadókról, és már aznap este boldogan posztolt látogatásáról saját Instagram-oldalán. 

„Látni ezt a fiatal csapatot ezzel a hihetetlen energiával, és ahogy előadják ezt az új, bámulatos koreográfiát, miközben olyan magas szinten énekelnek, hogy egyszerűen lenyűgöző! Én pontosan tudom, mennyi munka van abban, hogy ez ilyen szinten működjön. Ez egy remek érzés, és szerintem ez a musical sokkal tovább fog élni, mint mi, ezt már a születésekor is így éreztem, és erre igazán büszke vagyok” – mondta a zenekar legendás tagja. 

„Láttam a nagyon sok díszlet- és jelmeztervet, amik elképesztőek. Imádom, hogy ez az előadás ennyire új és kreatív” – mondta a zenész. 

Három előadást is színpadra visznek a készítők a We Will Rock You című musicalből, amelyeket november 24-én, 25-én és 26-án, a BOK Csarnokban láthatnak a nézők. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top