Sztárok

Szívrohamot kapott Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át Brian May, a The Queen együttes gitárosa, aki nem rég töltötte be 72. életévét.
Brian May szívrohamot kapott.

“Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba” – idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel közösségi oldalára.

A zenész azt is elmesélte, már a szívroham előtt egy héttel komoly fájdalmakat érzett a gerince alsó részében. Akkor MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. “A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét elvégzésének lehetősége” – osztott meg betegsége alakulásáról további részleteket a 72 éves Brian May, aki most otthonában lábadozik.

Közösségi oldalán közel 2,5 millió követőjének azt is elmondta, a Queen 1974-ben megjelent harmadik lemezének címe, a Sheer Heart Attack (könnyű szívroham – a szerk.) mindig is nyugtalanította egy kicsit. Hozzátette: a cím talán felzaklathatta azokat, akik már átestek szívrohamon. “Most már én is a klub tagja vagyok. Srácok, vigyázzatok magatokra!” – jegyezte meg zárásként Brian May. Reméljük, hamar felgyógyul a zenész. 

(via MTI)

Ezért imádjuk még a szívrohamáról is stílusosan beszámoló Brian May-t: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top