Sztárok

Ezért kezdett el rabolni a Viszkis – exkluzív videó

November 23-án mutatják be a magyar mozik az Ambrus Attila életéről készült filmet, ami A Viszkis címet kapta. Megtudhatjuk többek között, hogyan tervezte meg a rablásokat, de azt is, hogy egyáltalán miért kezdett el bankokat kirámolni.

Ambrus Attilát a TV2 új napi realityjében, az Ázsia Expresszben is láthatjuk, viszont nemsokára a moziba is megérkezik a film, A Viszkis. Az egykori bankrablót sokan csodálták annak idején, az alkotók pedig biztosak benne, hogy hatalmas sikere lesz a róla készült mozifilmnek is. Nemrég ellátogatott a legelső és a legutolsó bankrablásának helyszínére, és azt is elárulta, hogyan nyelte el évekre a föld. Mint megírtuk, Ambrus Attila az Ázsia Expressz óta jó barátságot ápol Berki Krisztiánnal, sőt közös bizniszbe kezdtek, de minden bizonnyal a legnagyobb sikere a róla készült film, amiből most egy exkluzív részletet mutatunk. 

A másfél perces klipben egy randevút láthatunk, ahol az Ambrus Attilát játszó Szalay Bence kínos helyzetbe kerül, hiszen elfogy a pénze, és nem tudja megvenni a kiválasztott lánynak a mozis popcorn menüt. A való életben ekkor döntötte el a később Viszkis néven elhíresült Ambrus, hogy ez így nem mehet tovább, ezért egy másik életet választott.

A Viszkis című filmet november 23-án mutatják be a magyar mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top