nlc.hu
Sztárok
Harmadszor is eljegyzi volt férje Abaházi Nagy Líviát

Harmadszor is eljegyzi volt férje Abaházi Nagy Líviát

Az X-Faktor közönség kedvenc énekesnőjének volt férje úgy döntött, harmadszor is megkéri szerelme kezét, méghozzá a BEST magazin hasábjain keresztül. Persze Abaházi Nagy Lívia erről mit sem sejt...

Az X-Faktor legutóbbi kiesője és párja, Nagy Enzoe Zoltán a műsor miatt nélkülözni kényszerültek egymást, hiszen a távolság a szerelmük útjában állt. Kapcsolatuk regénybe illő: kétszer esküdtek, aztán mindkétszer el is váltak. „Amikor Líviát megismertem, lelkészként dolgoztam. A templomban vettem őt észre, egy héttel később már házasok voltunk” – emlékezett vissza Abaházi Nagy Lívia párja. 

Később azonban elváltak, ám nem sokáig bírták egymás nélkül. Egy nappal azután, hogy kimondták a válást, Lívia már vissza is költözött exéhez. „Mivel a püspök úr rossz szemmel nézte, hogy olyan nővel élek együtt, aki nem a feleségem, újra összeházasodtunk – meséli a furcsa szerelmét a férj.  – Aztán elváltunk, de mégis együtt vagyunk megint. Eljegyzésünk azonban soha nem volt, ezért gondoltam arra, hogy bepótoljuk. Azt szeretném, hogy ez örök emlék legyen neki, ezért kerítek sort a lánykérésre a BEST hasábjain keresztül” – közölte Zoli, aki úgy tervezi, hogy odaadja szerelmének az újságot, a cikk végén pedig már a kérdés várja Líviát: „Mit gondolsz, szeretnél a menyasszonyom lenni?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top