Sztárok

VV Indián újra szabad, megszüntették a házi őrizetet

Összesen 11 hónapnyi otthoni elzárás után megszűnt VV Indián házi őrizete, így szabadlábon védekezhet az egykori valóságshow-hős. Ügyének tárgyalása jövő januárban folytatódik.

 ValóVilág harmadik szériájának egykori játékosa, VV Indián egy drogkereskedő-bandával kapcsolatban került szembe a hatóságokkal még 2016 nyarán, közel fél évet töltött a Venyige utcai börtönben, ezután következett a házi őrizet, amit most megszüntettek.

„Úgy döntött a bíróság, hogy megszünteti a házi őrizetet, így a múlt hét óta szabadlábon van. Az ügy természetesen halad tovább, még mindig fennáll a kábítószerrel való visszaélés vádja, a következő tárgyalás januárban esedékes” – mondta VV indián jogi képviselője a Blikknek.

Korábban Indián elmondta, hogy saját célra vette a nála talált kábítószert, azonban többen is ellene vallottak, így ügye, amely eleinte birtoklásról szólt, súlyosabb kategóriába került. Kereskedelemmel vádolták meg.

A lap információi szerint szerint Indián nagyon boldog, hogy véget ért a házi őrizete, és ahogy korábban ígérte, hatalmas bulival és italozással ünnepli meg, hogy újra szabad életet élhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top