Sztárok

Csernus Imre pincérnek állt

Az ország legismertebb pszichiátere visszavonultan él az elmúlt években. Ráadásul Csernus Imre ráérő idejében kávét szolgál fel egy apró faluban a Bükkben.

Rég maga mögött hagyta az „ország pszichiátere” szerepét Csernus Imre. Tévéműsora már csak távoli emlék, és újságírók sem kérik ki szakvéleményét ilyen-olyan celebek elmeállapotáról – pedig erre talán még lenne is igény. A doki a Bükk lábánál, Noszvaj közelében él, és új szakmát választott: ma már elsősorban borász. Ez persze nem akadályozta Csernust abban, hogy segítse a női pólóválogatott vb-felkészülését; „Találd meg önmagad” címmel futó előadásai pedig a mai napig telt házzal futnak országszerte és a határon túl is.

Azonban magánrendelést már nem tart, így aki „kis csoportos” konzultációra vágyik Csernus Imrével, annak noszvaji borbárjáig kell utaznia. A hely tavaly május óta működik, vendégházként is funkcionál, hétvégente pedig maga Csernus is a vendégek kiszolgálásával tölti idejét. „Amikor nem érzem jól magam valahol, akkor tudatosan elkezdem keresni azt a helyet, ahol jól vagyok. Itt jól érzem magam, és imádok pincérkedni hétvégente” – mondta Csernus a Blikk szerint, miért is kötött ki a festői Bükk és a vendéglátás mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top