Sztárok

Újabb művész állítja, hogy Kerényi zaklatta

Egy már külföldön élő művész Vujity Tvrtkónak írt levelében azt állítja, hogy a bántalmazási botrányba keveredett igazgató belenyúlt a nadrágjába, és megfogta a nemi szervét.

Vujity Tvrtkónál újabb levélíró jelentkezett, aki azt írja, nem igaz Kerényi Miklós Gábor állítása, miszerint „sosem fogdosott nemi szervet”. A nyugdíjazott igazgató korábban ugyanis azt mondta az ATV-ben: sok hibát elkövetett, de bűnt nem, és egyik tettének sem volt szexuális töltete. Azt is kijelentette, hogy nemi szervet, mellet sosem fogdosott, ilyen áldozat nem fog jelentkezni.

Vujity Tvrtko most a Facebookon osztott meg részleteket a levélből. Írója konkrétan megnevezi az eseteket, az időpontokat és leírja a körülményeket, amikor az egykori rendező az irodájában belenyúlt az ő nadrágjába, és megfogta a nemi szervét.

A levelet egy ma már külföldön élő és alkotó művész írta, aki nem akar a nyilvánosság elé lépni, de ha perre kerül a sor, hajlandó névvel vállalni a történteket.

Közben a Blikk úgy értesült, hogy Kerényi Miklós Gábor lemondta Hajdú Péter Esti frizbi című műsorának felvételét. A lap szerint Kerényi a neten terjedő, róla szóló vicces videókon úgy kiakadt, hogy rosszul lett, és mentőt kellett hívni hozzá.

Hajdú Péter szerint Kerényi azért nem vállalta a szereplést a műsorban, mert megígérték ugyan neki, hogy senkivel sem fogják szembesíteni, de valószínűleg ezt nem hitte el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top