Sztárok

Berki Krisztiánról lehull az álarc – szerinted ilyen igazából?

Az Ázsia Expressz nem indult jól Berki Krisztián és Ambrus Attila párosának, legelsőként rúgták össze port, viszont úgy tűnik, hosszú távon jót tett nekik, hogy tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Ambrus Attila keményen kiosztotta Berki Krisztiánt, amikor úgy érezte, hogy inkorrekt, és csicskáztatja. Az egymásnak feszülés emlékezetes jelenet maradt múlt hétről, már a második Ázsia Expressz adásból. 

Akkor volt, aki leírta a párost, pedig már másnap látszott: jót tett nekik, hogy tisztázták a helyzetet és meghúzták a határokat. Berki is átértékelte magában a hallottakat, és utána igyekezett változtatni a viselkedésén, mostanra pedig nagyon együttműködő csapatot alkotnak Ambrussal. Ráadásul sok olyan pillanat van, ami miatt kezd megváltozni az emberek véleménye Berkiről, legalábbis a hozzászólásokból, utcai beszélgetésekből. Mint például ez után a jelenet után, de lentebb szavazhatsz is, te hogy látod.

Berki Krisztián az Ázsia Expresszben sokakat meglepett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top