Sztárok

A Konyhafőnök VIP győzteseként távozott Bundy Gergő tegnap

Szoros volt a verseny a Konyhafőnök VIP tegnapi adásában, és még a zsűritagok is elismerték: nehéz volt dönteni. Végül Bundy Gergő volt az, aki a legboldogabban távozott az adás után.

A Konyhafőnök VIP szereplői sokkal komolyabban vették a versenyt, mint azt bárki gondolta. Fontos volt a jó hangulat, élvezték a kihívásokat, de a többség igenis győzni érkezett, és Bundy Gergő úgy érzi, megkapta, amiért jött. 

Bundy Gergő, Dobó Ági és Anger Zsolt fej fej mellett haladtak a Konyhafőnök VIP döntőjéig

„Igazából a séf beteljesítette azt, amit én megálmodtam itt a hetek alatt” – lelkesedett a Survivorből ismert Bundy Gergő, akinek sokszor kész rémálom volt a verseny.  

A Konyhafőnök VIP zsűrije pedig nem győzte dicsérni a versenyzőt, és látszott rajtuk: nehezen hozták meg tegnap a döntést, hogy ki maradjon a döntőben. Wossala Rozina például így fogalmazott:

„Én őszintén azt gondolom, hogy valamilyen értelemben ennek a versenynek te vagy a legnagyobb nyertese. Igaz, nem pénzzel és nem egy trófeával fogod elhagyni ezt a konyhát, viszont célokkal és nagyon sok új lehetőséggel a zsebedben. Indulj el ezen az úton, és tarts ki, mert nagyon-nagyon tehetséges vagy, és három nem akármilyen drukkered máris van.”

A Konyhafőnök VIP zsűrije felfigyelt Bundy Gergő tehetségére

Ami viszont még Rozina dicséreténél is jobban meglepte Gergőt, azok a séf szavai voltak. Sárközi Ákos ugyanis nem akármilyen ajánlattal állt elő.

„Bombaként robbantál a versenybe, hiszen az első perctől kezdve hátráltattak, de mégis legyőztél minden akadályt. Nagyon sokat fejlődtél, és azt látom rajtad, hogy napról napra szívod magadba a tudást. Számodra ugyan a verseny most véget ért, de ha komolyan gondolod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni, akkor én felajánlom, hogy dolgozz mellettem, és tanulj tőlem.”

Ahogy Gergő fogalmazta: nem nyerte meg a Konyhafőnök VIP versenyét, de ő nyerte a legnagyobbat, mert lehet nyerni 10 milliót meg kupát, de lehet, hogy az álmait úgy sem érte volna el. „A Séf odaadta nekem ezt úgy, hogy tényleg nem tudtam feldolgozni.”

Itt megnézheted, mennyire meglepte Gergőt a Konyhafőnök VIP vége: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top