Sztárok

Ázsia Expressz: Muri Enikő és Fésűs Nelly esett ki

Megvan az Ázsia Expressz harmadik kiesett párosa.

A TV2-n futó Ázsia Expressz című utazós reality harmadik hetének végén Muri Enikő és Fésűs Nelly esett ki, miután a szombati adásban a hajsza végén alulmaradtak a Cseke Katinka- Pallavicini Zita és a Megyeri Csilla-Molnár Zsolt párossal szemben.

A játékosok voksa alapján a Megyeri Csilla-Molnár Zsolt duó lett a harmadik páros, akinek meg kellett küzdenie – a 3 küldetésből álló hajszában – a Muri Enikő-Fésűs Nelly és a Cseke Katinka-Pallavicini Zita párossal.

A játékosok a Laosz fővárosában, Vientiánban elstartoló hajszában az első küldetés során a 3 párosnak a Buddha Parkban egy Buddha-szobrot ábrázoló puzzle-t kellett összeraknia, melyből egy elem hiányzott, azt kellett megkeresniük a parkban és lefotózni.

A hajsza második küldetése során a Buddha Parkban kapott kosár tartalmával el kellett jutniuk egy közeli templomba, ahol fel kellett ajánlaniuk a kosár tartalmát Buddhának, megvárva amíg teljesen leég a füstölő.

A 3. küldetés pedig az volt, hogy virágot vásároljanak valahol. Ezután térhettek csak vissza a hajsza kiindulópontjára.

A célba elsőként a Megyeri Csilla-Molnár Zsolt páros érkezett meg, utánuk a Cseke Katinka-Pallavicini Zita páros futott be, végül harmadik lett a Muri Enikő és Fésűs Nelly duó, amely így másodikként búcsúzott az ázsiai celebtúrától. Bár a párosnak felajánlották, hogy fantomcsapatként folytathatják a versenyt, azaz amíg a többiek nem veszik észre őket, továbbra is játékban maradhatnak. Ebbe azonban Muri Enikő nem ment bele, pedig Fésűs Nelly szerette volna.

A jövő héten folytatódó show-ban már csak 4 páros verseng tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top