Sztárok

Muri Enikőt csúnyán kiosztották azért, amit a párjával tett

Megkárosította a párját, aki mindenben mellette állt, akinek azt köszönhette, hogy idáig jutott – ez lényegében Muri Enikőről sok ember véleménye, aminek hangot is adnak. Az énekesnő hiába magyarázkodik.

Nehéz igazságot tenni, ezért nem is kérünk rá, viszont a véleményedre kíváncsiak vagyunk. Muri Enikő és Fésűs Nelly szombati kiesése kapcsán az Ázsia Expressz oldalán ugyanúgy, ahogyan a két színésznő közösségi oldalán sok megjegyzés olvasható. A többség véleménye az, hogy Muri Enikő önző módon megfosztotta a párját a lehetőségtől, hogy továbbmenjen, csak azért, mert fáradt volt. Nemcsak az Ázsia Expressz oldalán, hanem Enikő közösségi oldalán is kiosztották, mert a nézők szerint rossz döntést hozott, és nincs tekintettel másokra, ráadásul végighisztizte Ázsiát. 

Muri Enikő a műsor után a Facebookján csak ennyit írt, amit idemásolunk: 

Kevés megértést kapott, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhányan annyiban Muri Enikő mellé álltak, hogy nem lehet két embert összehasonlítani, és biztosan megvolt a maga oka, amiért kiszállt. Itt egy példa a megértőbb írások közül: 

Muri Enikő erre is válaszolt, ahogyan az erősebb kritikára is.

 Persze, nem mindenki kapott választ, de az énekesnő csak magát ismétlehette volna. 

Minden éremnek két oldala van, a mérlegnek két serpenyője van, hallgattassék meg a másik fél is stb. stb. stb. Szóval Enikő véleményéből és a nézők véleményéből is kaptunk ízelítőt. Fésűs Nelly csak annyit írt, amikor valaki sajnálkozott a távozás miatt, és azért, hogy Enikőt kapta párnak, aki nem élt még ezzel a lehetőséggel sem, hogy nagyon köszöni a kedvességet, és ő is sajnálta, amiért így alakult. Nelly amúgy arra nem reagált, amikor Enikő hisztijeit felhozta egy rajongója, pedig az Ázsia Expressz Facebook-oldalán sokan kíváncsiak voltak a véleményére. 

Rengetegen szapulják és leszólják Muri Enikőt a döntése miatt, mondd el, te hogyan látod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top