Sztárok

Horváth Éva Baliról: Még jól vagyunk

Az indonéz hatóságok azonnali távozásra szólították fel a vulkán 8-10 kilométeres körzetében élőket. A nemzetközi repteret lezárták, de Horváth Éva is a szigeten tartózkodik kisfiával. Elmondása szerint ők még jól vannak.

Horváth Éva már hetek óta Balin van a családjával, ahonnan több bikinis fotót is posztolt a rajongók legnagyobb örömére. A napokban ünnepelte 39. születésnapját, és elmondhatjuk, hogy jobban néz ki, mint valaha, a kisfia érkezése óta teljesen kivirult. Ám egy szomorú esemény árnyékolja be a vakációjukat, hiszen kitört a Bali szigetén lévő Agung vulkán. A hatóságok a vulkán 10 kilométeres környékéről mindenkit evakuáltak, a nemzetközi repülőteret pedig lezárták, így most se ki, se be a szigetre. A modell azonban megnyugtatta a követőit, velük minden rendben. 

„A vulkán egy kicsit kitört, de mi még jól vagyunk” – írta az egyik fotójához Horváth Éva, aki a kisfia születése után pár hónappal már visszatért dolgozni, így most kivett egy kis szabadságot, hogy csak a családjára tudjon koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top