Sztárok

Anger Zsolt Cicciolinára vágyott

A Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadának szereplői végre megérkeztek a dzsungelbe, ahol máris emberpróbáló kihívásokkal néztek szembe. Anger Zsolt egy olyan mondattal indított, ami most már kitörölhetetlen az emlékeinkből.

A Celeb vagyok, ments ki innen! idei szériája igencsak szórakoztatónak ígérkezik – van sportoló, színész, egykori politikus, de valóságshow-szereplő is a versenyzők között. Az éhezés és a folyamatos megpróbáltatások valószínűleg mindenkiből kihozzák majd az igazi énjét, de erre egyelőre várni kell. A műsor elindult, a dzsungelbe vezető úton pedig már volt 1-2 olyan mondat és párbeszéd, ami innentől kitörölhetetlen. Innen is üzenjük Anger Zsoltnak, hogy az internet nem felejt. 

Wossala Rozina feltette az 50 milliós kérdést Anger Zsoltnak: „Gondoltad volna, hogy egy őserdő közepén leszel összezárva minimum 12 napig Cicciolinával?” Na de a színész válasza mindent vitt. „Nem gondoltam, de bevallom, volt idő, amikor reménykedtem benne.” Nos, ez már a múlt, viszont bevésődött…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top