Sztárok

Cicciolina új bizniszt nézett ki magának

Három, azaz három üzleti terve van a jövőre nézve, ebből csak egy köti Olaszországhoz. Cicciolina a hazatérésen gondolkozik.

Azt írja a Bors, hogy Cicciolina titkon abban reménykedik, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben nyújtott alakítása után egyesek nemcsak a talpraesett, tüzes, romantikus nőt látták meg benne, hanem akár a leendő üzlettársat is, mivel egy saját éttermet szeretne nyitni, ahol Cicciolina módra elkészített magyaros-olaszos kaják lennének az étlapon. „Biztos vagyok benne, hogy sok ember jönne hozzám enni – mondta. – Nem tanultam ugyan sohasem főzni, de jó ízeket adok az életeknek. Ám nem kevés hercehurcával jár egy étterem megnyitása, mire minden papírt és engedélyt megszerez az ember az induláshoz. De szerintem egyszerűbb lenne a folyamat, ha lenne egy olyan étterem, amelyik az én nevemet szeretné használni. Szerintem én jó befektetés vagyok. Cserébe főzném a különböző specialitásokat.”

Stallernak nem ez az egyedüli ötlete. „Olaszországban, Monzában található egy nagyon szép, elhagyatott királyi kastély. Mivel gyönyörű állapotban van, de nincs kihasználva, ezért pompás ötlet lenne nyitni ott egy kaszinót az én arcommal. Egyelőre még nem jött össze, viszont nem adom fel. De itthon is bedobom ezt a témát, miután Magyarországon is vannak kaszinók. Szeretnék az arca lenni az egyik ilyen intézménynek. Természetesen jól megfizetve. Biztos vagyok benne, hogy sokkal többen jönnének a nevemre, jól fellendíteném a forgalmat – közölte Cicciolina, és hozzátette: – Nagyon remélem azért azt is, hogy kapok valami frankó műsorlehetőséget az RTL ve­ze­tőségétől.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top