Sztárok

Cseke Katinkának belefér, ha mást lep meg a párja

Bár Cseke Katinka hosszú ideje szingli, mégsem fogja fel negatívan: sokszor viccelődik a párkapcsolati státuszával. A Micsoda Nők!-ben is így tett, sőt, még a saját életkorára is megjegyzést tett.

Cseke Katinka az Ázsia Expresszben szórakoztatja keddtől szombatig a tévénézőket. Már többször is kijelentette, hogy feladja a játékot, de még mindig állja a sarat. Most egy másik szerepben láthatjuk, a Micsoda Nők! című műsorban vallott párkapcsolatairól Várkonyi Andreának. A színésznő már egy ideje kettesben él a lányával, aki egyébként teljesen összeroppant, míg édesanyja Ázsiában volt. Katinka három éve egyedülálló, de ez egyáltalán nem keseríti el.

Várkonyi Andrea egy kellemetlen kérdéssel indította a műsort. A vendégeknek arra kellett válaszolniuk, szerintük belefér-e, ha párjuk ajándékként egy fülbevalóval lepi meg a kolléganőjét. Stohl Luca határozott nemmel válaszolt, ám Cseke Katinka viccesen megjegyezte, neki még ez is belefér. „Én 46 éves vagyok, nekem már minden belefér! Még egy wellnesshétvége is…” – mondta a Jóban Rosszban színésznője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top