Sztárok

Ördög Nóra végigsírta a bejelentést

Nagy bejelentésre készült Ördög Nóra, és szinte egyetlen mondatot sem tudott végigmondani sírás nélkül. A férje, Nánási Pál hiába nyugtatta.

Eljött az a pont, amikor Ördög Nóra és Nánási Pál belátta, hogy így nem folytathatják tovább. A házaspár erőn felül igyekezett mindenhol megfelelni az elmúlt hónapokban, de mostanra kicsit elfogytak.

Ördög Nóra többször elsírta magát a vlog alatt

Az Ázsia Expressz forgatása nagyon összehozta őket, de az azóta eltelt időben a közös Ázsia vlogjuk (ma már Nánázsia néven fut) és a munkájuk mellett lényegében aludni sem volt idejük. Éppen ezért fontos elhatározásra jutottak, amit ők akartak bejelenteni a követőiknek. 

Ördög Nóra a videó első percében elsírta magát, és onnantól gyakorlatilag nem tudta visszafogni könnyeit, hiába nyugtatta a férje. 

Ördög Nóra szabadkozott, Nánási Pál végül helyretette

„Te két dolog vagy, kiabálós meg sírós” – összegezte Nánási Pál, és a felesége erre csak annyit mondott, hogy akkor abbahagyta. A videóból kiderült, hogy a családi életük tényleg megsínylette a mostani hajtást, ahogyan azt sokan sejtették már, de szerintük ez még helyrehozható.

„A családi békénk remélhetőleg nincs veszélyben, bár most a Nánázsiába egy kicsit belehalunk.”

Kevesebb időt tudnak a gyerekeikkel is tölteni, éppen ezért döntöttek úgy, hogy bár a követőik szeretnék, állandó vlogot nem indítanak, viszont szériákat készítenek majd, amelyeket az utazásaikhoz kötnek. Most például éppen Lappföldre készülnek.

„Soha nem volt még olyan munkám, amire ilyen mennyiségben kaptam volna pozitív visszajelzést. És ez annyira sokat számít, hogy ezért is szeretném folytatni, mert nagyon nagy örömet okoz. Tényleg. Most nem úgy látszik, de tényleg így van” – mondta sírva a műsorvezető.

Eldőlt a sorsa Ördög Nóráék műsorának, amit sírva jelentett be, nézd meg a videót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top