Sztárok

Kabát Peti menyasszonya kiakadt, elmaradhat az esküvő

Ha Kabát Peti így folytatja a dzsungelben, akkor nem lesz esküvő.

Kabát Péter menyasszonya máris kiakadt a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt, és nem is véletlenül. Kabát először Survivor Klaudiával került olyan közelségbe, hogy arra a társaik is felfigyeltek, mi több, szerelmes vers is született kettejük kapcsolatáról. Majd Cicciolina mellét fürkészte leplezetlen kíváncsisággal, legutóbb pedig a 19 éves Tóth Andi formás idomait leste meg zuhanyozás közben.

„Amint hazaérkezik Peti, ko­moly fejmosást kap tőlem. Az még lehet vicces, hogy meglesi Cicciolina mellét – ki ne tenné? –, de a Klaudia-affér már sokkal neccesebb – mondta Adrienne, aki úgy véli, minden tréfának van valami alapja. – Mi csak töredékét látjuk annak, ami a dzsungelben történik, és valamire felfigyeltek a többiek, hogy így összeboronálták Petit és Klau­diát. Ez nagyon zavaró, és komoly nyomot hagyott bennem. Remélem, hogy Peti nem akarja veszélybe sodorni a kapcsolatunkat, mert ha továbbra is ilyen hülyeségeket csinál, akkor nem lesz esküvő.”

„Ha mással csókolózik vagy szexel, ott vége van köztünk mindennek. Egy ilyen félrelépést nem lehet százszázalékosan megbocsátani, ha pedig ország-világ előtt teszi, akkor teljesen esélytelen” – szögezte le Adrienne a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top