Sztárok

Kabát Péter menyasszonya üzent Klaudiának

Survivor Klaudia és Kabát Peti között alakul valami a dzsungelben – vélik a táborlakók és a nézők többsége. A focista menyasszonya, Róka Adri reagált a „vádakra”.

Kabát Peti a dzsungelben sem bír magával. Az egykori válogatott focista már minden lánnyal jó kapcsolatot ápol a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. Először Survivor Klaudiával alakított ki közelebbi viszonyt, amit már a 2. napon észrevettek a játékostársak, Pintér Tibor még egy verset is írt róla. Ezután pedig Cicciolinával masszíroztatta meg magát, ami eléggé erotikus volt. A focista párja, Róka Adrienne itthonról figyeli a történéseket, ma pedig az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol a viszonnyal kapcsolatban is megszólalt. 

„Szerintem kialakult valami Klaudia és Peti között, és sokkoló volt nézni az első adásokat. Aggódtam, hogy mi lesz a folytatásban, ha már most így állnak. Főleg azért, mert a többiek is észrevették, hogy működik közöttük a kémia. Nem esett jól, amit láttam, de mostanra már eltávolodtak egymástól. Peti mindenkivel egyformán barátkozik, és szerintem Klaudia félreértette a párom közeledését. Pintér Tenya verse tette be a kaput” – árulta el Adri. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top