Pintér Tenya és Tóth Andi viszonya szintet lépett

nlc | 2017. December 05.
Gyakorlatilag napra pontosan 25 év van Pintér Tibor, vagyis Tenya és Tóth Andi között, de ez az énekest nem zavarja. Szerinte Andi érettebb a koránál, és hamar megtalálták a közös hangot.

Nem adja fel hódítási terveit Pintér Tibor, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői közül Tóth Andira vetett szemet. Az izmos színész eddig csak virágnyelven próbálkozott a fiatal énekesnőnél, aki eddig nem vette Tenya jelzéseit – vagy csak szimplán nem jön be neki a férfi. Mindenesetre a színész nem adta fel, és úgy érezte, eljött az idő, hogy szándékát tettek is kövessék: gyertyafényes vacsorára hívta meg szíve választottját.

Pintér Tibor (Tenya) és Tóth Andi a Celeb vagyok, ments ki innen! kezdete óta rengeteget beszélgetnek

Tóth Andi Celeb vagyok, ments ki innen!-t kiált, vagy Tenya célba ér?

Persze a dzsungelkörülményekhez képest lehet csak idilli egy ilyen randevú, ám Tenyát ez egy cseppet sem zavarta. Kendőzetlen őszinteséggel árulta el, mit is érez a 18 éves lány iránt. „Te minden szempontból a zsánerem vagy! Mindent megtestesítesz, amire én vágyom egy csajban!” – önti ki a szívét Pintér Tibor a nála 25 évvel fiatalabb énekesnőnek. „A legjobb csajnak tartalak itt, és a leggyönyörűbbnek!” – folytatja Tenya, aki mindent bevet, hogy Tóth Andi az övé lehessen. Hogy végül Andinak bejönnek-e a bókok és a kockás has koronázatlan királya, és mit reagál Tibor vallomására, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Exit mobile version