Sztárok

Pintér Tibor Tenya: „Nehezen leszek szerelmes, de…”

A színésszel pár nappal azelőtt találkoztunk, hogy elindult a dzsungelbe, hogy megméresse magát. Gondoltam egyet, és elvittem Pintér Tibort a Füvészkert Pálmaházába jógázni, hogy tesztelje, milyen az edzés extrémebb körülmények között, amilyen a Celeb vagyokban lesz.

Amikor Pintér Tibor, vagy ahogy a Celeb vagyokban is hívják, Tenya  és én megérkeztünk a jógaórára a pálmaházba, egyből arra gondoltunk, hogy ebben a párás és meleg levegőben kihívás elé állítottuk magunkat. Ám az izmos és sportos színészen ez sem fogott ki. Úgy döntött, fekvőtámaszokkal melegít be, majd miután formában hozta magát, belevágtunk a gyakorlásba a pálmafák hűsnek egyáltalán nem nevezhető árnyékában.

Fotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

„Sosem próbáltam még a jógát, de a volt feleségem jógázott, és mesélt a pozitív lélektani és fizikai hatásáról. Ő bikram jógára járt, aminek az a különlegessége, hogy melegben végzik a gyakorlatokat. Igaz, ha belegondolok, itt a pálmaházban mi is nagyon melegben jógáztunk, le is kellett vetkőznöm – nevetett az izmos színész. – Az óra alatt éreztem, hogy a jóga egyszerre nyújtja és lazítja az izmaimat, ezért nagyszerű mozgásforma! Örülök, hogy kipróbálhattam, ráadásul egy ilyen különleges környezetben! Hamarosan indulok az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorával Dél-Afrikába, így most a jóga mellett azt is tesztelhettem, milyen a párás meleg környezetben edzeni” – mondta Pintér Tenya, akinek tökéletes teste láttán adódott a kérdés, hogy mikor és mennyi ideje van edzeni.

Fotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

Pintér Tibor nem csak a Celeb vagyok miatt edzett, de azért…

„Egy héten négyszer edzem, a személyi edzőmmel, Barbarával. Jelenleg éjjel egy olyan teremben, ami éjjel-nappal nyitva van. Tudom, hogy nem túl ideális, de csak késő este van időm. Az utazás előtt különösen sokat edzettem, mert szerettem volna formába lendülni, és pontosan tudom, hogy a dzsungelben a szélsőséges körülmények között veszteni fogok a súlyomból és az izomzatomból. Az étkezésemre is ügyelek, szénhidrátot alig fogyasztok, viszont a fehérjebevitelre odafigyelek, hogy megfelelő mennyiségű legyen. A súlyzós edzések mellett kardióedzéseket végzek. Terveim szerint a dzsungelben is sportolok majd, viszont ott nem a szokásos étkezési fázisok és mennyiségek lesznek, nem tudom, mennyi erőm lesz mozogni” – magyarázta Pintér Tibor, aki alig várja, hogy kiszakadjon a mindennapi körforgásból.

Fotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

„Jó lesz eltávolodni az őrületből! Imádom a munkámat, a lovakat, a színházat, de most nagyon jó lesz mást csinálni. Azért is vállalkoztam erre a kihívásra, mert a hivatásom az életem, de ideje, hogy megtanuljam  elengedni a munkámat – ha csak egy rövid időre is. A házasságaim is azért mentek tönkre, mert sosem volt elég időm a páromra, a családomra. A volt feleségeim belátták, hogy egy olyan férfi lett a társuk, a gyerekük apja, akiről azt hitték, megváltozik, és lesz idő, amikor csak a családjának él, de tévedtek. Boldogtalan lennék, ha nem a hivatásomnak élnék, és ezt egy idő után érezték a volt párjaim” – mondta a színész, és bevallotta, hogy egy csalódás miatt visszafogottabb lett.

Fotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

„Olyan párom most nincs, akit úgy hagynék itt, hogy hatalmas űr maradna az életében. Igaz, van egy lány, akinek udvarolgatok. Bevallom, nagyon nehezen nyitok, mert volt egy nagy törés az életemben. A két válásom és egy szerelmi dráma. Három éve egy színésznő kolléganőmbe szerettem bele, bonyolult helyzet alakult ki, és végül nem is maradtunk együtt.  Azóta nehezen nyitok, és nehezen leszek szerelmes. Tudom, hogy a dzsungelben is lesznek szép lányok, ezért lesz kísértés, bár azt gondolom, ember legyen a talpán, aki az ottani körülmények között azon gondolkodik, kit hódítson meg” – ecsetelte Tibi, aki egy különleges musicalen kezd dolgozni, miután hazajött.

Fotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

„A spiritualitás sosem állt távol tőlem, hiszek az energiák áramlásában, az útkeresésben, és ezt a produkcióimba is bele szoktam csempészni. Most éppen a Zámbó Jimmy dalaiból készült musicalen dolgozom. A szövegkönyvet én írtam, és a történet egy különleges, földöntúli szerelmet dolgoz majd fel.”

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top