nlc.hu
Sztárok

Ezért udvarolt Pintér Tibor Tóth Andinak

Pintér Tibor bevallotta: nem önszántából udvarolt Tóth Andinak a dzsungelben

Hat év után kiderült az igazság.

A 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen!-ben a 40 felett járó Pintér Tibor kitartóan csapta a szelet az akkor még csak 18 éves Tóth Andinak a forgatás alatt. Az énekesnő akkor kikosarazta színészt, így a kapcsolat nem bontakozhatott ki, de Pintér most elárulta, mi is történt akkor valójában, miért kezdett udvarolni – írja a Ripost. Minderről Hajdú Péternek mesélt a Frizbiben.

Pintér Tibor,

Pintér Tibor udvarlását anno a fél ország hallhatta – Forrás: Frizbi – videó / YouTube

Pintér Tibor elmondása szerint a műsor szerkesztői kérték meg, hogy közeledjen Tóth Andihoz. “Tudtam, hogy ha az RTL szerkesztői megkérnek arra, hogy a Tóth Andinak udvaroljak, akkor ezt meg kell tennem és próbáltam ebből egy jópofa szitut kihozni” – elevenítette fel a színész, akinek egyébként akkor még kimondottan bejött az énekesnő.

Nem volt érdektelen számomra a Tóth Andi, aki akkor még beletartozott abba az értékrendbe, amit én képviselek. Nem is kellett nekem könyörögni, hogy udvaroljak. De én már akkor is éreztem azt a kulturális szakadékot, ami köztünk volt. És nem csak a korkülönbség miatt” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top