Sztárok

Király L. Norbi üzent a rendőrségi körözéssel kapcsolatban

Király L. Norbi és mindenki más is azon van, hogy a dolgok minél hamarabb rendeződjenek.

Körözést adott ki a rendőrség az egykori X-Faktoros Király L. Norbi ellen. A police.hu-n megjelent adatlap szerint azért, mert nem tett eleget a gyermektartási kötelezettségeinek. Ez a tett a magyar jog szerint két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. 

Király L. Norbi és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után mérgesedett el a viszony, végül a válás mellett döntöttek. Azt az énekes Facebook-oldaláról is tudni lehetett, hogy ő és volt neje nincsenek jóban. Norbi menedzserének nyilatkozatából kiderül, hogy a körözés is ennek a viszálynak az eredménye – írja a Blikk.

Király L. Norbert felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hiszen nem veszett el, nem tűnt el, így körözni sem kell. Új helyre költözött, dolgozik, és éli az életét, de az tény, hogy a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön” – üzente az énekes a képviselője, Mihalcsek Noémi útján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top