nlc.hu
Sztárok

Rúdtáncosnak állt Király L. Norbert

Elképesztően pörög a rúdon Király L. Norbi, rúdtáncos lett az egykori x-faktorosból

Végleg befejezte a zenélést az X-Faktor egykori felfedezettje.

Király L. Norbi immár hatalmas tűsarkú cipőt húzva, profi bártáncosnőket megszégyenítő módon pörög a rúdon. Az 2010-es X-Faktorban megismert énekes elárulta a Blikknek, hogy fél éve kezdett rúdtáncolni egy videó hatására. Elmondása szerint számára ez kihívás, és azért pörög 20 centis tűsarkúban, mert az nehezítő tényező.

Király L. Norbi

Király L. Norbi a legutóbbi videóklipjében – Forrás: YouTube / Király L. Norbert: Én meg a góliát – videó

Valamelyik közösségi oldalt pörgettem, és megláttam egy ilyen videót. Tetszett, mert nagyon látványos volt. (…) Kerestem egy tanárt, (…) azóta hetente legalább ötször gyakorlok” – mesélte az énekes, akinek komoly céljai is vannak a rúdtánccal.

Már szóba került, hogy indulok valamilyen megméretésen is. (…) Később szeretnék oktatni, sőt, az is benne van a pakliban, hogy fellépéseket vállalok. (…) Füstös bárokban én sem lépek majd fel” – árulta el Király L. Norbi, hozzátéve: a zenével teljesen felhagyott. “Befejeztem, elég volt. Most csak a rúdtánc van” – hangsúlyozta.

Olvass még rúdtáncosokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top