Sztárok

Szabó Kimmel Tamás a TV2-t bírálja

Szabó Kimmel Tamás tőle szokatlanul, erős kritikát fogalmazott meg. A színész a TV2 Appra magyar! című műsorát szidta, méghozzá egy kérdéssel kapcsolatban voltak fenntartásai, amely még az első héten került adásba.

A sokakat megmozgató Pappa Pia főszereplőjétől igencsak szokatlan, hogy mással is foglalkozik a karrierjén kívül – Szabó Kimmel Tamás most mindenkit meglepett azzal, hogy egy olyan blogbejegyzést osztott meg, amely a TV2-t, mégpedig az Appra magyar!-t szidja. Ettől függetlenül a színésztől nem szokatlan a kritika: a filmmel kapcsolatban velünk is megosztotta a gondolatait. Szabó Kimmel Tamás szerint ebben az országban mindenki ért mindenhez, persze ez erősen ironikus. 

Liptai Claudia műsorában azt pedzegették a heti szereplők, hogy meg lehet-e ütni egy gyereket, a kérdésre pedig három lehetséges válasz volt. 

A: Igen, nekem sem lett bajom a pofonoktól.

B: Igen, de csak nagyon indokolt esetben.

C: Tilos egy gyereket megpofozni.

A nézők a B válasz mellett tették le voksukat 59 százalékban. A: 12 százalék. C: 28 százalék.

Szabó Kimmel ezen akadt ki, hiszen szerinte – és a blog írója szerint – nem lehet megütni egy gyereket, erre még törvény is van. A színész csak annyit fűzött hozzá: „Hihetetlen, hogy ezt valaki adásba engedte!” – írta. Az adásban egyébként Kasza Tibi viccelődött azzal, hogy ki üti meg a gyereket, amin a közönség hangosan nevetett, ez volt az egyik dolog, ami nem volt túl szimpatikus a TV2-t bíráló színésznek, aki egyébként az UNICEF gyermekbántalmazás elleni kampányában is részt vett, ezért már többször is kiállt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top