Sztárok

Tomán Szabina elárulta születendő gyermeke nemét

Tomán Szabina második várandósságáról mesélt, úgy fogalmazott, hogy ezúttal kevésbé aggódós. Elárulta, hogy 11 éves lánya már nagyon várja a kis tesó érkezését, és az is kiderült, kisfiúval vagy kislánnyal bővül decemberben a család.

11 év együttélés után, tavaly márciusban vált el Tomán Szabina és Árpa Attila. Bár jóban maradtak, azt mondták, kihűlt a kapcsolat, elmúlt a szerelem, ezért döntöttek a különválás mellett. Nem sokkal később kiderült, hogy Árpa Attila már tovább is lépett, ezúttal a pénzügyi szektorból választott barátnőt magának. Ezután a volt feleségével kapcsolatban is napvilágot láttak a hírek, miszerint Tomán Szabinát Tornóczky Anita exe jegyezte el, decemberben pedig már érkezik az első közös baba, akiről most bővebben is mesélt a modell. 

„Amira, a nagylányom nagyon várja már a kis tesó érkezését. Úgy fogalmazott egyik nap, hogy az ő életében még sosem ment el ilyen hamar egy nap, egy hét, hogy számoljon vissza, mikor érkezik meg a kis tesó. Kiveszi a részét, ott van az ultrahangvizsgálatokon, ő választotta a nevet, fontos szerepet játszik már most a kishúga érkezésében” – szólta el magát Tomán Szabina

A modell és vőlegénye tehát kislányt várnak, Szabina december közepére van kiírva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top