Sztárok

Göncziék idén megjárták a poklot

Gönczi Gábor és párja, Ildikó a fellegekben jár, mióta megszületett a kisfiuk, Áron. Mostanában azonban nem felhőtlen a boldogságuk, hiszen műsorvezető szerelme elvesztette édesapját, ez nagyon megviselte.

Tavaly novemberben született Gönczi Gábor kisfia, Áron, akinek ugyan nem az idei lesz az első karácsonya, mégis most, hogy elmúlt egyéves, tudja igazán élvezni az ünnepeket. A műsorvezető 1 hónappal Áron születése után mesélt először a babáról és az anyukájáról, majd nem sokkal később Gönczi Gábor meg is mutatta a fiát a nyilvánosságnak. A pici nemrég volt egyéves, szülei áradozva beszéltek róla a BEST magazin karácsonyi számában.

„Tény, hogy én apukaként sokszor díszpáholyból nézhetem a dolgokat. A délelőttöket mindig együtt, hármasban töltjük, aztán elindulok a TV2-be, és úgy fél kilenc felé érek csak haza. Áron amint meghallja a kocsit, tudja, hogy jövök, berreg a kis szájával. Picit játszunk, aztán viszem az ágyába. Tényleg Ildire marad a nagyja, és szenzációs, amit itthon mindennap végigvisz” – mesélte Gönczi Gábor, majd azt is elárulták, hogy a pici születésével a mennyországban érezték magukat, de a poklot is megjárták idén, ugyanis Ildikó elvesztette az édesapját. 

Apa életének utolsó hetét mindannyian az egykori, dabasi családi házban töltöttük, ott voltunk vele, fogtuk a kezét. Nagyon hosszú és fájdalmas hét volt. Némi vigaszt jelentett, hogy megérte Áron és a testvérem lánya, Panna születését, látta őket cseperedni. Abban az időben Gábor olyan erős támaszom volt, ami megmutatta a kapcsolatunk végtelen erejét. Olyan bizonyítékát adta a szeretetének, hogy végül mi a veszteségből megerősödve kerültünk ki” – emlékezett vissza Ildikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top