Sztárok

Megmutatjuk, hogy pasizik Kelemen Anna a konditeremben

Igen, pont olyan finoman, ahogy első hallásra tűnik. Kelemen Anna videoblogban számol be edzőtermi kalandjairól, ahol mellmodellt keres. Igen, valóban.

Erősen kezdett bele az év végébe Kelemen Anna, mikor videoblogot indított. Első „vendége” rögtön Gáspár Győző volt, úgy megbeszélték az élet apró-cseprő dolgait, hogy rendesen leolvadt tőle az agyunk. Persze aki azt gondolta, ennél nagyobbat nem lehet gurítani, az tévedett. Annácska életének legújabb epizódjában gyúrós csávókat próbál felszedni nagyjából annyi eleganciával, mint amikor Alekosz az ezerforintos konyakkal élvezi a péntek estét, alsógatyában elterülve a műbőr kanapén.

Teljesen megértjük, ha valakinek nem lenne három és fél perce a fenti etűdre, ezért kimazsoláztuk a legjobb részeket. „Egy olyan fiú kéne nekem, aki mellben erős. Tehát mellesleg kéne nekem egy erős fiú” – süti el az első fergeteges viccet Anna a fitneszterem recepcióján. A pultos előzékenyen felajánlja Danit, akinek tök jó mellei vannak, minden reggel meg kell őket fogdosni.

Dani egyből kész kamera elé állni, és kezdetét veszi egy annyira természetes beszélgetés, mintha csak Annácska felnőttfilmjeinek egyike pörögne kigúvadt szemünk előtt. A srác meg is jegyzi, hogy egy kis feszesítés ráférne a szőkeségre.

Hamar kibújik a szög a zsákból. „Én most egy ideje nincs kinek a mellén feküdjek, és kéne egy ilyen gyönyörű test, mint a tiéd. Tehát hogy hajlandó lennél-e néha adni magad nekem?” – teszi fel a kérdést Anna, majd gyorsan ki is próbálja, kényelmes-e Dani mellizma. „Jó kemény” – konstatálja örömmel.

A zavarba ejtő felvétel hál’ Istennek nem tizennyolc pluszos jelenetekkel ér véget – arra ott van Annácska másik videója, amin a saját melleit bűvöli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top