Sztárok

Itt a folytatás: az Igazából szerelem 2 nagy csalódás, mutatjuk a videót

Ma már igazi karácsonyi klasszikusnak számít az Igazából szerelem, noha nem sok köze van magához az ünnephez. Annak idején ugyanolyan vegyes fogadtatást kapott a nézőktől, mint idén a folytatása, a Red Nose Day Actually.

Magyarul ugyan még mindig Igazából szerelem 2 néven emlegetjük a filmet, pedig valójában az angol címe Red Nose Day Actually, ami arra is utal, hogy a produkció kifejezetten jótékony céllal készült. A Piros Orr alapítványnak jól is jött a támogatás, sok néző azonban csalódottan vette tudomásul: ennyit a 14 éve várt Igazából szerelem folytatásról

Igazából szerelem 2 – a folytatásban visszatér Hugh Grant és cserfes titkárnője is

Változó, hogy miért éreztek a legtöbben csalódást: 

a. több kedvenc nem tért vissza a filmben

b. a film hossza miatt. 

Merthogy ugye nem egy egész estés film mellett döntött a rendező, hanem egy rövidfilmet készített, ami leginkább arra jó (a pénzgyűjtés mellett), hogy egy kicsit nosztalgiázzunk. Bár arra azért ez az összeállítás is jó, hogy akkor és most milyenek az Igazából szerelem szereplői:

Igazából szerelem 2 videója azért kicsit vicces is

„Eljátszottam a gondolattal, hogy készítek egy nagy filmet, de nem tudtam, mi legyen a téma, mert az elmúlt évtizedben azért sokkal borúsabban látom a szerelmet” – mondta a rendező, Richard Curtis, aki viccesen megjegyezte, hogy legjobb esetben a Végül is szerelem címet adhatta volna a produkciónak, ami biztosan sokakat kiábrándított volna. 

Szerencsére, azért akadtak, akik szerint jó volt az is, hogy ez a rövidfilm elkészült, mert legalább megnézhették a szereplőket, voltak benne poénok is. De nézd meg, és döntsd el, te mit gondolsz az Igazából szerelem 2 videóról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top