Sztárok

Pécsi Ildikó: megegyezni lehet, kibékülni soha

Elment a falig a volt menyével zajló jogi harcában Pécsi Ildikó. A színésznő világos határt húzott Pártos Csilla számára.

Amikor már úgy tűnt, soha nem ér véget Pécsi Ildikó és Pártos Csilla kálváriája, a volt meny kvázi békejobbot nyújtott egykori anyósának. Pártos peren kívül egyezne meg Pécsivel, „szeretne véget vetni az áldatlan állapotnak”, mondta az ünnepek előtt ügyvédje.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla egy nyári tárgyaláson

Egyelőre azonban csak a szándék van meg, Pécsiéket hivatalosan még nem kereste meg a másik fél. „Amennyiben jogi úton felkeresnek bennünket, beszélhetünk a peren kívüli megegyezésről. De nekem továbbra is csak egy felperesem van, a véleményem és az érzéseim továbbra sem változtak. Képtelen lennék kibékülni a kibékíthetetlennel” – mondta Pécsi Ildikó a Blikknek.

A színésznő idén már nem is szeretne a végtelenül hosszúra nyúlt üggyel foglalkozni, és jövőre is csak nyugalmat kíván magának és családjának. Sok nyugalmat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top