Sztárok

Kint mínuszok, de Kovács Dóra bikiniben pancsol

Sokszor dicsérték már Kovács Dóra alakját, és bár láttuk már merészebb ruhákban, fürdőruhás képeket ritkán mutat. Ezúttal kivételt tett, és a látványba volt, aki beleborzongott.

A Havazin forgatása során Kovács Dóra rengeteg szép helyre eljutott az utóbbi időben is, többet között a Magas-Tátrába egy luxushotelbe. A kinti fürdőzésről pedig megosztott egy jól sikerült képet, amitől ugyan sokakat kirázott a hideg.

Egy kép a holnapi @havazinmagazin-ból 😊 12.40-től az RTL Klubon! ❄️⛷🎿

Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) által megosztott bejegyzés,

De nem kell nekivetkőznie, hogy népszerű legyen egy-egy posztja. Kovács Dóra akkor is sok bókot kap, ha nagykabátba és formátlan moonbootba bújik. 

Picit esik....😅🌨☃️❄️ #amnesia #amms #whatdoriwears #ilovemycoat #havazinmagazin #shootingday

Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) által megosztott bejegyzés,

Nem a Havazin az első műsor, amelyben Kovács Dóra luxuskörülmények között dolgozik. Bár a műsor producere úgy fogalmazott: a HighLife nem a hivalkodó luxusra koncentrál, hanem a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítja reflektorfénybe, miközben bőségesen mutat külföldi példákat, és tavaly 14 külföldi helyszínen forgattak a Karib-térségtől Izlandig.

Az biztos, hogy a műsorvezető pörgős évet zárt, amit nagyon élvezett. „Nyáron kipróbálhattam magam az RTL Reggelijében, ahol remekül éreztem magam, és a nézői visszajelzések is pozitívak voltak. Ősszel pedig újra a HighLife kamerája előtt állhattam” – mondta Kovács Dóra, aki az X-Faktor backstage adásait is vezette

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top