nlc.hu
Sztárok

Kovács Dóra a magánéletéről

14 évvel idősebb férfit szeret Kovács Dóra, az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja

Készen áll a családalapításra a volt reality-sztár.

Kovács Dóra legnagyobb álma, hogy édesanya lehessen. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában beszélt arról, hogy készen áll a családalapításra – írja a Blikk.

Kovács Dóra,

Kovács Dóra már családra, gyerekre vágyik – Fotó: Szóló / Palikék Világa by Manna – videó

Ugyan már belekóstolt az anyaságba, mivel a párjának már van egy kamasz fia, ő azonban többre vágyik: „Úgy, hogy megélni minden egyes pillanatát, a kezdetekről fogva. (…) Most már lassan szeretnék lenyugodni, szeretnék családot.” 

Az interjúban Kovács Dóra a nála 14 évvel idősebb párjával való kapcsolatáról is beszélt. Mint mondja, tudatosan választott ennyivel idősebb férfit társaként: „Mindig is idősebbek voltak nálam a párjaim, de nem ennyivel. Most már annyira felértékelődött az állandóság, a nyugalom, a biztonság, a meghittség.”

Kovács Dóra az Éjjel-nappal Budapest szereplőjeként lett ismert, majd több műsorban is feltűnt, egy időben pedig a szépségszalonjában kozmetikusként kereste a kenyerét. Legutóbb az RTL luxusmagazinját, a HighLife-ot vezette. Hét évvel ezelőtt, a 30. születésnapján adott interjúban elárulta, hogy három gyereket szeretne. „Mindettől függetlenül nem bánom, hogy nem lettem korán anyuka. A karrieremre koncentráltam. (…) Sokat dolgoztam azért, hogy itt tartsak. (…) Karrierista nő vagyok, nem tagadom” – nyilatkozta akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top