nlc.hu
Sztárok

A munka után a magánéletben is megtalálta a boldogságot Kovács Dóri

Kovács Dóra sugárzik a szerelemtől

Már hatodik évadával tér vissza a Highlife műsorvezetőjeként Kovács Dóri.

Obertauernben forgatott a Highlife műsorvezetője, Kovács Dóra, aki ezúttal szerelme, László is elkísért a munkára. Az RTL Reggeli című műsor vendége volt Dóri, aki legutóbbi munkájáról, és magánéletéről is mesélt Miller Dávidnak és Papp Gergőnek. 

Kovács Dóra

Kovács Dóra és kedvese, László (Fotó: Instagram)

A Reggeli műsorvezetői is megjegyezték Dórinak, hogy látszik rajta: lángol a szerelem.

„Ez így van. A szerelmem is elkísért az obertauerni forgatásra. Most már lassan fél éve alkotunk egy párt, ez már egy komoly kapcsolat. Ő teljesen civil életet él, és egy pici furcsa is neki ez a felhajtás, ami körülöttünk van. Nyilván az Instagram-oldalamon én is megosztom a magánéletemnek egy szeletét, és ő ennek egy viszonylag nagy részét kiteszi, de ebből tudatosan egy picit vissza is fogtunk mostanában. Őt is érik olyan behatások, amik nem feltétlenül kéne. Az emberek nem bánnak kesztyű kézzel vele sem” – mesélte Dóra. 

A szerelmesek túl vannak az első közös nyaralásukon is, ami sok párnál lehet vízválasztó. 

„Fantasztikusan sikerült az első nyaralásunk. Minden tökéletes volt. Én előtte három évig nem is utaztam sehova a Covid miatt, tehát úgy vártam, mint az első havat. Az első pillanattól nagyon szoros a kapcsolatunk, így nem volt kérdés egyikünk számára sem, hogy milyen lesz ez a nyaralás.”

Dóra és kedvese Zanzibáron töltött 10 napot kettesben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top