Sztárok

Nem működött a pánikgomb VV Fanni lakásán

Képtelen lett volna segítséget hívni a bajban VV Fanni, állítja egy ismerőse.

A VV Fanni albérletének is otthon adó Duna-parti lakóparkban állítólag több escort- vagy örömlány is dolgozik. A Bors információi szerint egy ideig a lányok (és természetesen minden lakó) egy gombnyomással elérhették az épület portását, ha valami probléma adódott. Egy Fannit ismerő lány megerősítette, hogy időnként akadtak gondok a férfivendégekkel.

VV Fanni a ValóVilág villában

„Az a baj, hogy sok lány a portaszolgálatot úgy használta, mintha az a rendőrség lenne. Ha probléma adódott egy vendéggel, rögtön a portaszolgálatot hívták: gyere fel, baj van! Szóval nagyon elcseszték, és ennek az lett a vége, hogy a csengőt kikötötték a kaputelefonról. Ki tudja, ha működik az az átkozott gomb, Fanni talán még mindig élne” – fogalmazott a névtelenséget kérő lány.

VV Fanni halálának körülményei továbbra is tisztázatlanok. Ha májusig nem vezet eredményre a nyomozás, szabadlábra kerülhet feltételezett gyilkosa, B. László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top