nlc.hu
Sztárok
Erre számíthat VV Fanni gyilkosa a lány ügyvédje szerint

Ez történik VV Fanni gyilkosával, ha tényleg a lány maradványai kerültek elő

Ha a nemrég előkerült maradványokról bebizonyosodik, hogy az egykori valóságshow sztárhoz tartoznak, sajnos az sem fog sok mindenen változtatni.
VV Fanni

Ahogy arról mi is beszámoltunk, május 5-én az ajkai csónakázó tóban emberi csontokra bukkantak, amik nem kizárt, hogy Novozánszki Fanni, vagy ismertebb nevén VV Fanni maradványai. A valóságshow-sztár 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, de a holtteste nem lett meg.

A májusban frissen talált csontok kapcsán Dr. Lichy József, a lány családjának ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy kíváncsian várják a DNS azonosítás eredményét. B. László Siófokon és a környékén autózott, amikor a kocsijában lévő holttest elrejtését tervezte, ezért is gondolják, hogy elképzelhető, hogy talán a lány csontjait találták most meg.

Az ügyvéd Bochkor Gábornak elmondta, hogyha beigazolódik a dolog, valószínűleg az sem fog B. László ítéletén változtatni.

Nem hiszem, hogy ez megváltoztathatná az ítéletet, mert maga az emberölési cselekmény, akkor válik befejezetté, amikor a lánynak az életét kioltják. Az pedig a bírósági megállapítás szerint már akkor megtörtént, amikor a mélygarázsban cipeli a lánynak az alélt testét, mert ez bizonyos körülmények miatt holtában kellett, hogy történjen. Az utócselekmény, hogy ő hova tünteti el a lánynak a holttestét, a Dunába-e vagy netalán az ajkai tóba, vagy esetleg Siófok környékén a nádasokba, ez már tulajdonképpen hivatalos nevén büntetlen utócselekmény. Ennek annyiban van jelentősége, hogy tényleg meg lehetne találni Fanni földi maradványait.

Novozánszki Fannit egyébként májusban a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította, azaz jogi értelemben 7 év után befejeződött az eltűnési ügye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top