nlc.hu
Sztárok

Megszületett a másodfokú ítélet VV Fanni-ügyében

Megszületett az ítélet: másodfokon is elítélték VV Fanni gyilkosát

Enyhítettek az elsőfokú ítéleten.

Novozánszki Fanni 2017-ben tűnt el, azóta azonban már nem eltűnt személyként keresik. VV Fanni a lakásán találkozott B. Lászlóval, aki a vád szerint eltervezett szándékkal azért érkezett, hogy pénzhez jusson. Később bevallotta, hogy valóban ő vitte el a házból a lányt a karjaiban, azonban a gyilkosságot nem ismerte el. A dunaújvárosi férfi pedig egyre inkább belezavarodott a vallomásaiba, ami azt eredményezte, hogy 2022 nyarán, első fokon nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettében találta bűnösnek a bíróság.

VV Fanni

Fotó: RTL2

Az életfogytig tartó börtönbüntetés ítélet ellen B. László és az ügyészség is fellebbezett, így a mai napig arra vártak, a bíróság kimondja, vagy élete végéig kell a rácsok mögött lennie vagy csupán 25 évig. 

A mai napon a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla is bűnösnek találta VV Fanni gyilkosát, azonban az ítéleten enyhítettek, így B. Lászlót 20 év börtönre ítélték – írta meg a Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top