nlc.hu
Sztárok

Hamarosan ítélet születhet VV Fanni ügyében

30 évnyi börtön vagy szabadság vár VV Fanni elrablójára

Hamarosan ítélet születhet az egykori valóságshow-szereplő eltűnésének és halálának ügyében.

Újra bíróság elé áll a férfi, akit nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolnak Novozánszki Fanni eltűnése kapcsán, és a Bors információi szerint a bírónő szeretne már februárban elsőfokú ítéletet hirdetni. Az ügyészség álláspontja szerint, ha B. László az előkészítő ülésen elismeri bűnösségét, illetve a tárgyalás jogáról is lemond, akkor életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványoznak, ami azt jelenti, hogy leghamarabb 30 év múlva helyezhetik feltételesen szabadlábra. 

„Kétféle ítélet születhet a meglátásom szerint. Az egyik, ha a bíróság megállapítja a bűnösséget. Minősített esetről van szó, úgy vélem, ezért 30 év szabadságvesztés a reális büntetés. A másik lehetőség, ami tényleg előfordulhat, hogy bizonyítottság hiányában felmentik a vádlottat. Ha így lenne, akkor viszont minden vád alól felmentik és szabad emberként kisétálhat a bíróságról” – nyilatkozta a Borsnak dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője. 

VV Fanni

Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A férfi eddig kitartott amellett, hogy nem ölte meg VV Fannit, ugyan felment a lakására, ott dulakodott vele, de állítása szerint a lány még élt, amikor bérelt autójába tette, majd nem messze a lakástól átadta két ismeretlen férfinek. B. László ügyvédei arra számítanak, hogy személyi szabadság megsértése miatt ítélhetik el a védencüket, amiért maximum 5 évig tartó szabadságvesztést kaphat. Mivel a férfi immár több mint 4 éve van házi őrizetben, ami a bíróságon három évnek számít, ha nem kapja meg a maximális büntetést, akkor az is elképzelhető, hogy szabadon kisétálhat a bíróság épületéből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top