Sztárok

Hosszú Katinka visszament edzeni, de kerüli férjét

Az elmúlt napokban legalább egy fedél alatt tartózkodik a Duna Arénában Hosszú Katinka és Shane Tusup, de az úszó még kerüli férjét.

Egy ország drukkol Hosszú Katinka és Shane Tusup kibékülésének, de a jelek szerint ez egyelőre még várat magára. Mint korábban megírtuk, Hosszúék hónapok óta nem mutatkoztak együtt, karácsony után pedig elismerték, hogy házasságuk válságba került.

Azóta vadabbnál vadabb pletykák keringenek a párról, a sporttársak pedig azt találgatták, az ünnepek után elkezd-e egyáltalán újra edzeni Katinka, akinek január végén már versenye lenne. A Blikk információi szerint az olimpiai bajnok újra dolgozik, de rejtély, hogy kinek az irányítása alatt. Az biztos, hogy nem Tusuppal edz.

A lap szerint Hosszú ugyanis 20-30 perccel férje után érkezik és távozik az uszodából, sőt már nem is lájkolja Tusup posztjait, bármit is jelentsen ez.

Hosszú Katinka és Shane Tusup nem találja a közös hangot | Forrás: NLCafé/Facebook

Eközben már külföldön is téma Hosszúék kapcsolata: az olasz La Gazzetta dello Sport Katinka házassága zátonyra futott címmel közölt riportot a párról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top