Sztárok

Bódizs Veronikát itt-ott egy kis csipke takarja

Ahogy egy szépségkirálynőhöz illik, Bódizs Veronika odafigyel a megjelenésére, és ezt meg is mutatta. A fehérneműs képen mindent jól megnézhetsz rajta, mert nem sok anyag takarja.

Amióta Vajna Tímea lemondott a Miss Universe szépségverseny szervezéséről, arról nem sokat tudunk, hogy kinek és mikor adja majd át a Miss Universe Hungary koronát Bódizs Veronika. Viszont mostanában mintha egyre többet hallatna magáról. Legutóbb például azt mutatta meg, mennyire fitten tartja magát, és egy angol mondatot is írt, hogy a külföldi követői is tudják, mi a helyzet. 

Just to show I’m keeping fit...😜 #lingerie #missuniverse #love #palace 🌹😘 photo: @baksanorbert

Bodizs Veronika (@veronikabodizs) által megosztott bejegyzés,

Mivel ritkán írunk a szépségkirálynőről, még egy eseményt mutatunk, ahol ugyan több ruha van rajta, de itt is van mit nézni. A Bódizs Veronika Andy Vajnával a gyémántüzletben című képről nem sok minden derült ki, legfeljebb csak annyi, hogy térben és időben egy helyen voltak, ezúttal Vajna Tímea nélkül. 

#spreadlove #loveoneanother #missuniversehungary #kindessiskey #smile #smileforlife #missuniverse 😘💕

Bodizs Veronika (@veronikabodizs) által megosztott bejegyzés,

Kérdés, hogy most Andy Vajna vette-e át a szépségversennyel kapcsolatos szervezést. Május végén annyit lehetett tudni, hogy mivel Vajna Tímea az amerikai állampolgárság miatt és a külföldi karrier reményében sokkal több időt tölt majd az Egyesült Államokban, a nevéhez kötődő  szépségversenyét, a Miss Universe Hungaryt ezentúl egy általa kiválasztott csapat viszi majd tovább. 

„Biztos vagyok abban, hogy egy fantasztikus rendezvénysorozatot fognak majd létrehozni, és találnak olyan gyönyörű magyar lányokat, akik képviselhetik az országot a világversenyen. Én nem csinálom tovább a versenyeztetést, de be fogok segíteni, és lehet, hogy a zsűribe is beülök egy picit” – mondta Tímea, de azt nem tudjuk, hogy erre mikor kerül majd sor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top