Sztárok

Nehéz napjuk volt Vajna Timi döntőseinek

Vajna Timi bemutatta a Miss Universe Hungary 2016 döntőseit. A lányok extrém bátorságpróbákon vettek részt egzotikus helyszíneken. Mutatjuk a megpróbáltatásaikat.

Vajna Timea egzotikus helyszínen, a Tropicariumban mutatta be a Miss Universe Hungary 2016 tizenhat döntősét, akik bátorságpróbákon vettek rész a Miss Extrém címért. Vajna Timi elárulta, hogy szívesen indítana extrémebb külsejű, például rövid vagy vörös hajú lányokat is a versenyen, de nem jelentkeznek. Tényleg szívügye ez a verseny, viccesen meg is jegyezte, hogy aki rosszat ír az eseményről, azt ő maga dobja a cápák közé, és a mögötte úszkáló veszélyes halakra mutatott.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

Kiderült az is, hogy a TV2-n november 20-án megrendezésre kerülő nagyszabású döntőt a 2011-es győztes, Lipcsei Betta vezeti majd, most másodszor. Betta adott is egy jó tanácsot a lányoknak “Akkor tudnak igazán szépek és sugárzóak, lenni a színpadon, ha tényleg jól érzik magukat” – mondta.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

A lányokat négy helyszínen négyféle feladat várta és feladatonként egy kérdésre is választ kellett adniuk, de nem volt egyszerű megszerezni a kérdést tartalmazó papírt. Az egyik feladatnál egy óriási kígyó alól kellett kiszedni a kérdést. A kígyóval később fotózkodtak is a lányok.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

A következő kihívásnál egy skorpiót kellett megsimogatniuk. Jól állták a sarat. “Ez is csak olyan, mint egy aranyos plüss” – mondta az egyikük.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

Volt olyan kihívás is, amikor nem volt egyértelmű, hogy mihez fognak hozzáérni, ugyanis egy nyílásból kellett kiszedniük a kérdést. A szervezőktől megtudakoltuk, hogy mi volt benne. Farkasdi  Thomas, a Tropicarium ügyvezetője lightosan kezdte a felsorolás: egy plüssmaci – oké, ez aztán nem nagy ügy, gondoltuk, de aztán folytatta: kukacok és egerek.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

Az utolsó feladat az ízlelőbimbókra hatott, egy tálban mindenféle belsőség volt látható, a lányok pedig ebből és tengeri herkentyűkből kaptak egy-egy turmixot (legalábbis ők azt hitték, mert, mint megtudtuk igazából bébiétel és Kubu keveréke volt gumicukorral), talán ez volt az a feladat, amire a legnehezebben szánták rá magukat, de azért végül mindegyikük teljesítette.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

Az extrém próbák után a négy legjobban teljesítő lányra egy még különlegesebb feladat várt. Egy ketrecben kellett leereszkedniük és minél többet összegyűjteni a 4 méter 20 centi mély, cápákkal teli akvárium aljára helyezett kavicsok közül, méghozzá egy levegővel.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

A lányok bátorságán és ügyességén a Tropicarium dolgozói is csak ámultak. “Ez nem nagyon szokott elsőre sikerülni senkinek, főleg nem nehezék nélkül mondta az egyik dolgozó –, a sós víz ugyanis fent tartja az embert, nagyon nehéz lejutni az aljára”.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

Miss Extrém Hungary Bódizs Veronika lett, akinek több mint ötven  kavicsot sikerült felhoznia, ráadásul az apró bikiniben nem volt egyszerű hova tenni őket. A lány olyan sokáig volt egy levegővel az akvárium alján, hogy a született sellőlány címet is kiérdemelte. Ha szeretne, még jobban elmélyülhet a vízi világban, ugyanis egy búvártanfolyamot nyert.

Nehéz napja volt Vajna Timi döntőseinek

Fotók: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top