Sztárok

Hatalmasat bukott Kiszel Tünde és Donatella

Kiszel Tünde és Donatella voltak a Pénzt vagy éveket! vendégei – az anya-lánya csapat jól haladt, egészen az utolsó körig, amikor mindent elveszítettek.

Azt már tegnap megírtuk, hogy brutálisan vicces adásra számítottunk, amikor megtudtuk, hogy Kiszel Tünde és a lánya szerepelnek majd a Pénzt vagy éveket! műsorában. Nos, nem lőttünk mellé! Donatella azzal indította a műsort, hogy lepontozta Kasza Tibit, amikor udvarolni próbált az édesanyjának. Később is voltak vicces jelenetek, a végén azonban elmaradt a nagy mosolygás és egymás nyakába borulás, hiszen a döntőben az összes pénzüket elbukták. 

A műsor történetének egyik legügyesebb párosának bizonyult Kiszel Tünde és Donatella, akik rekordnyereményért, 6,9 millióért küzdhettek a döntőben. Egy idős úrról kellett volna megmondani, hogy mennyi idős. Az anya-lánya duó osztott-szorzott, de végül az összes pénzük tovaszállt. Mivel a műsor folyamán kétszer telitalálatot szereztek, 150 ezer forintjuk maradt, aminek egy részét felajánlották a daganatos gyermekek megsegítésére.

Ha szomorú vagy, gondolj erre a videóra! #kiszeltünde #donatella #penztvagyeveket #tv2 @kiszeltunde @donatellahunyadi

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top