Sztárok

Oszter Sándor családja beleroppan a vesztegetési ügybe

A felesége, Failoni Donatella szerint Oszter Sándor talpig becsületes ember, és koncepciós per folyik ellene.

Több mint négy év letöltendő börtönbüntetést is kaphat Oszter Sándor színész, akit befolyással és üzérkedéssel vádolnak. A vád szerint a 69 éves művész és hat társa az adócsalással vádolt veresegyházi vállalkozótól, Vincze Tamástól tízmilliókat csalt ki. Azzal hitegették, hogy vesztegetéssel elintézik a szabadlábra helyezését. Oszter Sándor tagadja, hogy bármit tudott volna az ügyről. Felesége, Failoni Donatella pedig mellette áll, koncepciós perről beszél.

„A végsőkig kitartok a férjem mellett, mert tudom, hogy ártatlan. Ismerem negyven éve, Sándor soha, senkinek nem ártott, talpig becsületes ember. Agyrém, ami itt folyik. Disznóság, jogtalan, igazságtalan, és megnyomorítja az életünket” – fakadt ki a zongoraművész, aki szerint „koncepciós per” folyik Oszter Sándor ellen. „A férjem egy összeesküvés áldozata: gonosztevők előre megtervezték, hogy befeketítik. Próbálják magukat menteni, és olyan ártatlan embereket sároznak be, mint Sándor. Úgy, hogy semmiféle bizonyíték nem szól ellene” – mondta el a véleményét a Borsnak Failoni Do­natella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top