Sztárok

Zátonyra futott Szorcsik H. Viki kapcsolata

Az RTL Klub rendezője állítólag Szorcsik H. Vikiért hagyta el Nádai VV Anikót, de ez a szerelem is befuccsolt.

Nádai Anikó és Kovács Dániel öt év együttélés után szakítottak, pedig még közös gyermekük is született. A pár akkor egy közös közleményben úgy fogalmazott, a döntésben „semmilyen formában nem játszott szerepet harmadik személy jelenléte”. Mégis, alig egy hónap múlva érkezett a hír: Szorcsik H. Viki összejött Anikó exével.

Kovács Dániel rendezőként dolgozik a legnagyobb kereskedelmi csatornánál, és a pletykák szerint Szorcsik H. Vikivel a Válótársak forgatása alatt melegedett össze – ugyanúgy, ahogy annak idején Nádai Anikóval az Éjjel-nappal Budapestén.

Szorcsik H. Viki sem maradt meg a rendező mellett

Akárhogy is, most ennek a kapcsolatnak is vége szűk egy év után. A pár ez alkalommal is közös Facebook-nyilatkozatban erősítette meg a lapértesüléseket: „Úgy gondoljuk, hogy a magánéletünknek ez a szakasza kizárólag ránk és a családunkra tartozik. Annyit azonban meg tudunk erősíteni, hogy a hír igaz. Egy év együttélés után úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban külön utakat járunk.”

A pár az okokról nem akart nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top