Sztárok

Elton John nagyon fontos bejelentésre készül

Elton John azt ígérte, szerdán fontos bejelentést tesz a karrierjével kapcsolatban. A visszavonulásáról lehet szó?

Sir Elton John az utóbbi hat évben állandó műsorral lépett fel Las Vegasban, ami biztos jel egy világsztárnál, hogy a karrierje végén jár. Sir Elton ezzel együtt sem unatkozott az utóbbi években: négy kontinensen turnézott, bár egyszer kórházba került, mert Dél-Amerikában elkapott valamilyen fertőzést. 2017-ben 87 helyszínen lépett fel, ezen kívül feltűnt a Kingsman: Az Aranykör című filmben.

Elton John, énekes, szemüveg (fotó: AFP)

Elton John 2018 januárjában egy rendezvényen (fotó: AFP)

Hamarosan Miley Cyrusszal közösen lép fel a Grammy-díj-átadón, Londonban pedig saját magának szervez ünnepi koncertet sztárvendégekkel. Dolgozik Az ördög Pradát visel musicalváltozatán és az élő szereplős Oroszlánkirály-filmen is.

Ezzel együtt komoly döntést hozott a karrierjével kapcsolatban, amit a honlapján jelentett be. „Végre eldöntöttem, mit hoz a jövő” – írta, a mondat részlet Goodbye Yellow Brick Road című dalából. A Mirror című lap szerint utolsó világ körüli turnéját fogja bejelenteni szerdán. (BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top