Sztárok

Meghalt Mark E. Smith brit zenészlegenda

A The Fall énekese 60 évesen halt meg, rajongók és zenésztársak ezrei gyászolják a brit zenészt.

Hatvanéves korában meghalt Mark E. Smith, a The Fall énekese – jelentette be a hírt Pam Vander, a manchesteri zenekar menedzsere.

A zenész 1976-ban alapította a zenekart, és bár a tagok körülötte állandóan cserélődtek, sikere az elmúlt évtizedekben töretlen volt.

Smith egykori felesége és a zenekar egykori tagja azt írta: jelenleg a híreket olvassa, de rövidesen kiad egy nyilatkozatot. „Köszönöm az együttérző üzeneteket, sokat jelentenek.

Tim Burgess, a The Charlatans frontembere azt írta, hogy egy igazi, rendíthetetlen zenei zseni távozott, aki egy goromba fráter volt, de mégis öröm volt vele egy társaságban lenni.

Lauren Laverne rádiós DJ így reagált a hírre:

Ő volt az egyik legnagyobb hősöm. Volt egy rémálmom arról, hogy interjút készítek vele, erre beletett az egyik dalba. Annyira jó meglátású, okos és cool. Köszönöm a zenét.

Egyelőre nem tudni, mi okozta az énekes halálát, korábban hosszan elnyúló egészségügyi problémái voltak, ami miatt koncerteket kellett lemondania.

(The Sun/Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top